شنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۲ | ۱۸:۴۲ ۲۱ بازديد
دانشجوياني كه درخواست انتقال به دانشگاه ديگري دارند، ميتوانند با توجه به اطلاعيه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد كه در زمان مشخص در سايت منادا قرار ميگيرد در اين سامانه ثبت نام انجام دهند. نقل و انتقالات دانشگاه آزاد شامل قوانين و مقررات و ظرفيت محدودي مي باشد كه قبل از هر اقدامي بايد مورد توجه قرارگيرد، لذا در اين مقاله سعي كرديم علاوه بر زمان ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اطلاعاتي در مورد مهماني دانشگاه آزاد و نحوه ثبت نام اطلاعاتي در اختيار شما قرار خواهيم داد.
زمان ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳
دانشجوياني كه قصد انتقال به دانشگاه ديگري را دارند در صورت دارا بودن شرايط نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ميتوانند درخواست خود را ثبت نمايند. فرآيند “ميهماني و نقل و انتقال دانشجويان دانشگاه آزاد” در دو نيمسال اول و دوم و در دو زمانبندي صورت مي گيرد. با توجه به ظرفيت محدود نقل و انتقالات، توصيه مي شود هرچه سريعتر و در زمانبندي اعلام شده نسبت به ثبت نام اقدام نمايند و همچنين دانشجويان در دوران تحصيل خود تنها يك بار ميتوانند از طرح نقل و انتقالات دانشگاه آزاد بهره مند شوند.
زمان ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد نيمسال اول تحصيلي
دانشجويان كه تمايل به نقل و انتقال دانشگاه آزاد و يا ميهماني در نيمسال تحصيلي مهرماه دارند، با توجه به زمان بندي اعلام شده در سال هاي گذشته از اواخر مردادماه لغايت اوايل شهريور سال ۱۴۰۲ با مراجعه به “سايت منادا دانشگاه آزاد” و تكميل اطلاعات درخواستي ثبت نام خود را به صورت اينترنتي قطعي كنند.
لازم به ذكر است كه با توجه به اعلام نشدن زمان دقيق اين بازه در سامانه دانشگاه آزاد در صورت تغيير و تمديد زمان مشخص شده در اسرع وقت اطلاعات كامل تري در خصوص مهماني دانشگاه آزاد مهر ماه،در اختيار كاربران عزيز قرار خواهيم داد.
زمان ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد نيمسال دوم تحصيلي
همزمان با انتشار اطلاعيه موجود در سايت “منادا“، دانشجوياني كه درخواست نقل و انتقال و ميهماني در نيمسال دوم تحصيلي دارند، مي توانند در زمان تعيين شده به “سامانه مديريت نقل و انتقالات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي (منادا)”مراجعه و مراحل مربوطه را تكميل نمايند.
تا به اين لحظه متاسفانه براي نيمسال دوم تحصيلي سال ۱۴۰۲ زمان دقيقي مشخص نشده است، اگرچه طبق روال سال هاي گذشته يك هفته قبل از شروع ترم تحصيلي اين بازه اعلام گرديده است، كه به محض انتشار اخبار از سامانه دانشگاه آزاد در ارتباط با انتقالي دانشگاه آزاد بهمن ماه، زمانبندي در اين سايت قرار خواهد گرفت.
نحوه ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
ابتدا وارد سامانه منادا به آدرس الكترونيكي monada.iau.ir شده و پس از مطالعه شرايط عمومي و شرايط اختصاصي، تعهدات مندرج در سامانه نقل و انتقالات، تيك عبارت “تمام مطالب فوق را مطالعه و تاييد مي نمايم”، فعال كرده و براي ادامه انجام مراحل روي آن كليك نماييد.
در ادامه كد ملي، شماره دانشجويي و متن مشخص شده در صفحه را در قسمت هاي مربوطه تكميل كرده (درصورتي كه دانشجوي جديد الورود هستيد، الزامي است كه شناسه انتخاب رشته مورد نظر را نيز ثبت نماييد) سپس روي گزينه “ورود” كليك كنيد تا وارد پنل خصوصي خود شويد.
پس از باز شدن صفحه اصلي ثبت نام، اطلاعات كاربري خود كه شامل اطلاعات فردي، اطلاعات آموزشي و اطلاعات تماس مي باشد را در بخش هاي مربوطه وارد نماييد.
در مرحله بعد دانشجو بايد ماده انتخابي خود را مشخص نموده و مدارك خواسته شده را بارگذاري كند. (امكان تغيير ماده انتخابي پس از ثبت درخواست وجود نخواهد داشت)
پس از بارگذاري مدارك بايستي دانشگاه مقصد را انتخاب كرده و هزينه مورد نياز را از طريق كارت هاي بانكي عضو شبكه شتاب واريز نماييد.
بعد از طي تمامي مراحل فوق، سامانه كدي را به عنوان ” كد پيگيري” صادر مي كند. توجه داشته باشيد كه صدور اين كد به منزله تاييد ثبت نام شما نمي باشد و لازم است پس از دريافت آن، روي عبارت “ثبت نهايي” كليك نماييد تا شماره پرونده ۱۳ رقميدر اختيارتان قرار گيرد.
شرايط ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲-۱۴۰۳
شرايط مورد نياز جهت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجويان و در آيين نامه به شرح زير مي باشد:
· دانشجويان ملزم به تحصيل به مدت يك ترم در دانشگاهي كه در آن پذيرفته شده اند (دانشگاه مبدا) مي باشند.
· دانشجويان نبايد از نظر آموزشي، انضباطي و نظام وظيفه مشكلي براي ثبت نام داشته باشند.
· نقل و انتقالات دانشگاه آزاد منحصرا براي دانشجوياني امكان پذير است كه از طريق كنكور و انتخاب رشته وارد دانشگاه شده اند.
· دانشجوياني كه در حال تحصيل در واحدهاي پرديس خودگردان مي باشند، فقط مجاز به انتقالي به واحدهاي مذكورهستند.
· دانشجويان متقاضي ميهماني و يا انتقالي دانشگاه آزاد، ملزم هستند درخواست خود را براي دانشگاه هايي ثبت كنند كه رشته و گرايش آن ها را داشته باشند.
· دانشجويان ترم آخر، مجاز به ثبت درخواست انتقالي در سايت نمي باشند.
· علاوه بر اخذ مجوز ميهماني و يا انتقالي دانشجويان، موافقت واحدهاي دانشگاهي مبدا و مقصد جهت پذيرش دانشجويان الزامي است.
· امكان ثبت درخواست انتقالي براي هر مقطع تحصيلي فقط يك بار امكان پذير است.
· امكان انتقال دانشجويان واحدهاي الكترونيكي به ساير دانشگاه ها وجود نخواهد داشت.
· انتقال و ميهماني دانشجويان خارج از كشور براي دانشگاه هاي داخل كشور ميسر نمي باشد.
· دانشجويان دوره هاي پژوهش محور مجاز به نقل و انتقال و ميهماني نمي باشند.
· امكان انتقال دانشجويان به واحدهاي دانشگاهي كه در آن عضو كاركنان يا هيئت علمي مي باشند، وجود نخواهد داشت.
· درخواست نقل و انتقال دانشجويان اتباع غيرايراني از طريق واحد دانشگاهي مبدا و اداره كل امور بين الملل و كميسيون نقل و انتقال دانشجويي دانشگاه مورد بررسي قرار مي گيرد.
لازم است بدانيد كه انتقال و ميهماني در مقطع دكتري به غير از موارد زير ممنوع مي باشد:
انتقال و ميهماني دانشجويان آزادگان، اسرا و جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آن ها و دانشجويان شاهد در بدو پذيرش با ارائه مدارك لازم به هريك از واحدهاي دانشگاهي امكان پذير است.
· ميهماني وزراء، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، معاونين رئيس جمهور، استانداران و سفرا و همسر و فرزندان آنان در هر نيمسال تا پايان سال تحصيلي كه در حال انجام وظيفه هستند، به محل ماموريت يا نزديك ترين شهر به محل اشتغال پس از تاييد كميسيون نقل و انتقالات دانشجويي امكان پذير است.
· انتقال و ميهماني داوطلبان بر اساس جدول همترازي بر اساس شرايط در نظر گرفته شده امكان پذير مي باشد.
مدارك لازم ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد و ميهماني ۱۴۰۲-۱۴۰۳
بر اساس ماده ازدواج يا طلاق
· صفحه اول و دوم شناسنامه خود و همسر(طلاق و ازدواج)
· سند ازدواج (براي ازدواج)
· صفحه دوم تا پنج طلاق نامه (براي طلاق)
· صفحه اول شناسنامه فرزند
بر اساس ماده سهميه شاهد و ايثار گري
با توجه به مقام والاي خانواده هاي شاهد و ايثارگر، ميهماني و يا نقل و انتقال دانشجويان مذكور، با توجه به قوانين بنياد شهيد و ايثارگران و با ارائه مدارك زير امكان پذير است:
· همسر و فرزند شهيد: صفحه اول و دوم شناسنامه به علاوه كارت يا معرفي نامه بنياد شهيد و جانبازان
· آزادگان، همسر و فرزندان آن ها: صفحه اول و دوم شناسنامه به علاوه كارت يا معرفي نامه اداره ايثارگري و جانبازي
· جانبازان ۱۰ درصد و بالاتر: كارت يا معرفي نامه اداره ايثارگري و جانبازي
· رزمندگان داراي ۶ ماه سابقه فعاليت در جبهه: كارت و معرفي نامه از ارگان ذيربط
بر اساس ماده دانشجويان باردار، بيمار و معلول
دانشجوياني كه داراي معلوليت جسمي و حركتي هستند و دانشجوياني كه كميسيون پزشكي بيماري آن ها را صعب العلاج تشخيص داده است و همچنين دانشجويان باردار، مي توانند در صورت تمايل با توجه به شرايط شخصي و محل زندگي خود فرايند ثبت نام جهت ميهماني و انتقالي در دانشگاه هاي ديگر را با ارائه مدارك زير انجام دهند:
· عكس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو
· مدارك پزشكي مربوط به بيماري
براساس ماده مرحوم شدن پدر، مادر، همسر و فرزند
ميهماني و انتقال دانشجويان مجردي كه پس از انتخاب رشته و پذيرفته شدن در يكي از دانشگاه هاي آزاد، پدر، مادر و يا همسر خود را (در صورت متاهل بودن)از دست داده اند، با ارائه مدارك زير به هر يك از واحدهاي دانشگاهي امكان پذير است:
· گواهي فوت صادر شده از ثبت احوال
· عكس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو و فرد فوت شده
بر اساس ماده چند دانشجويي
در صورتي كه بيش از يك نفر از افراد تحت تكفل خانواده (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند و همسر) بوده و به صورت همزمان در دانشگاه آزاد تحصيل مي نمايند، ميهماني يك نفر يا بيشتر به هر يك از اين واحدها، با ارائه مدارك مورد نياز، مشروط به موافقت واحدهاي مبدا و مقصد مي باشد.
· گواهي اشتغال به تحصيل (ممهور به مهر اصلي واحد دانشگاهي مربوطه) دانشجو يا دانشجوياني كه در واحدهاي ديگر دانشگاه آزاد مشغول به تحصيلي مي باشند.
· صفحات اول و دوم شناسنامه دانشجويان، والدين، همسر
بر اساس انتقال يا ميهماني كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه آزاد
اين دسته از دانشجويان در صورت كسب ۹۰ درصد نمره قبولي آخرين فرد پذيرفته شده در واحد مقصد مي توانند در صورت ارائه رشته، گرايش و مقطع تحصيليبه شهر محل خدمت كارمند يا عضو هيأت علمي نسبت به ثبت درخواست خود با ارائه مدارك زير اقدام نمايند:
· آخرين حكم كارگزيني كارمند و يا هيأت علمي
· معرفي نامه از محل خدمت مبني بر تمام وقت و رسمي بودن كارمند و عضو هيأت علمي و همچنين اعلام رضايت از عملكرد و موافقت واحد با ادامه تحصيل وي
· صفحات عقدنامه در صورت دانشجو بودن همسر
· صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات همسر و فرزندان) دانشجو و والدين وي
بر اساس ضوابط انتقال يـا تغيير رشته اعضاي هيات علمي شاغل و بازنشسته و متوفي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي
انتقال فرزندان اين افراد در صورت اخذ ۹۰ درصد نمره آخرين فرد پذيرفته شده در دانشگاه مقصد امكان پذير بوده و داوطلبان تغيير رشته نيز مي توانند مشروط به كسب ۹۲/۵ درصد از نمره آخرين فرد قبول شده در همان مقطع و گروه آزمايشي، درخواست خود را مبني تغيير رشته و با ارائه مدارك زير، به ثبت برسانند:
· حكم كارگزيني سال جاري ممهور به مهر هيأت مميزه دانشگاه يا وزارتخانه مربوطه
· كارنامه قبولي داوطلب در آزمون دانشگاه
· معرفي نامه رسمي عضو هيأت علمي (داراي مهر و امضاي معاونت آموزشي) از دانشگاه محل خدمت
بر اساس ضوابط ميهماني ورزشكاران و قهرمانان ملي
دانشجويان عضو تيم هاي ملي فدراسيون هاي ورزشي نيز در صورت كه حضور آن ها در مسابقات رسمي، اردوها و تمرينات تيم ملي مورد تاييد وزارت ورزش قرار بگيرد، مي توانند در صورتاحراز شرايط مورد نياز و ارائه مدارك زير، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمايند:
· معرفي نامه از سوي فدراسيون مربوطه
· حكم قهرماني كشوري يا بين المللي
بر اساس ضوابط ميهماني دانشجو (ماده ۷۱ قانون خدمات كشوري)
ميهماني نمايندگان مجلس، وزرا، استانداران، معاونين رئيس جمهور و سفيران و همچنين همسر و فرزندان آن ها در هر نيمسال تحصيلي با ارائه مدارك لازم، به محل مأموريت و يا نزديك ترين شهر به محل اشتغال پس از تأييد كميسيون نقل و انتقالات دانشجويي امكان پذير مي باشد.
· صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات همسر و فرزندان) دانشجو و وزرا يا نمايندگان مجلس يا معاونين رئيس جمهور يا استانداران يا سفرا
· ارائه معرفي نامه مورد تأييد بالاترين مقام سازمان
بر اساس انتقال پذيرفته شدگان فارغ التحصيل دبيرستان هاي سازمان سما
دانش آموختگان دبيرستان هاي سازمان سما كه حداقل ۴ سال از دوره تحصيلي خود را گذرانده اند و حداقل امتياز ۹۰ درصد نمره آخرين فرد پذيرفته شده در دانشگاه مقصد را نيز كسب نموده اند، مي توانند با ارائه مدارك مورد نياز، درخواست خود را از طريق سامانه منادا به ثبت برسانند:
· كارنامه مورد تأييد محل تحصيل چهار سال آخر تحصيلي
· كارنامه قبولي داوطلب در آزمون دانشگاه
هزينه ثيت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد و ميهماني ۱۴۰۲-۱۴۰۳
هزينه ثيت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد هنگام تسويه حساب با واحد دانشگاهي مبدا اخذ مي شود و به همراه شهريه ثابت توسط واحد دانشگاهي مبدا دريافت شده و به حسابدانشگاه مقصد واريز مي گردد. تا به اين لحظه گزارش دقيقي از هزينه ها و واريز وجه در اين سامانه قرار نگرفته است كه به محض انتشار اطلاعيه اين اخبار منتشر خواهد شد.
سخن پاياني
با توجه به اينكه مسافت طولاني محل تحصيل دانشجويان، امري دشوار و پر هزينه است لذا شرايطي از جانب دانشگاه آزاد صورت گرفته است كه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد به منظور رفاه دانشجويان در هرسال انجام شود، همانطور كه در اين مقاله سعي كرديم به طور كامل و جامع نكات مهم در اين موضوع را بررسي كنيم.
همچنين مطالبي در رابطه با نحوه ثبت نام و شرايط و آيين نامه هاي مندرج در سامانه و همينطور زمان ثبت نامنقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ را ذكر كنيم اميدواريم اين مطالب مورد استفاده دانشجوبان گرامي قرار گيرد. در صورت وجود هر گونه ابهام و سوالي ، كارشناسان مجموعه ما آماده پاسخگويي ۲۴ ساعته به شما عزيزان هستند.